zeepier-op-leka-2021.reismee.nl

Dag 3 en schitterend weer

Vandaag is het schitterend weer. Nog net iets teveel wind uit de verkeerde hoek om ver weg te kunnen, maar kraakheldere blauwe lucht. We konden met gemak op 40 km afstand Torghatten (die berg die lijkt op een steek met een gat er in) zien liggen.

Met name toen de zon in de middag wat lager kwam hadden we nog schitterende vergezichten bij het huis vandaan.

Over het vissen kunnen we kort zijn. Dat is slecht. Het lijkt wel of er geen vis onder de kust is of ze willen niet vreten. Wim is tot op heden kanjerkoning wat betreft blauwkeeltje, koolvis, pollack, gul en schol. Wiegert voor grauwe poon en Dirk voor leng en wijting (die laatste in een doubled zelfs).

De slechte vangsten en dat Wim steeds de grote vissen weet te bemachtigen maakt Wiegert zelf van moedeloosheid wat melig als hij vandaag pas zijn 1e (let wel een mini) gul vangt.

Morgen gelukkig weer een nieuwe dag met nieuwe kansen!

marinka

kijk, het weer wordt beter en de vangsten ook. Prachtige foto's met mooie vergezichten. Wim heeft de grootste vangst binnen gehaald, daar kunnen jullie wel 3 dagen van eten.
Denken jullie er aan dat die blote bolletjes een beetje zonnebrandcreme gebruiken!

Pieter

Wat een prachtige foto's.
Als ik Wiegert achterover zie hangen, dan lijkt het alsof hij een vliegtuigbom naar boven haalt.
Beetje overdreven Wiegert!! Of ben je fotomodel: die lopen ook overdreven over de catwalk.
Nog veel plezier en hopelijk betere vangsten, want daar doe je het voor.

CeesBlonk

Prachtige foto’s. Vooral Wim: knap hoor, 60 jaar getrouwd en dan nog zulke vissen vangen!!